Sara - Podenco

Sara


Sara så jeg første gang på facebook i august 2015. Jeg har - efter mødet med Mulligan - meldt mig ind i en del grupper, der engagerer sig i rescue-arbejde, primært i Spanien.


Sara var blevet fundet i en container i nærheden af Malaga - meget ilde tilredt. Hun var en lille baby - kun ca. 8 uger gammel. Himmel og jord var sat i bevægelse for at få transporteret Sara til Alicante, hvor Marie fra Little Pod Association havde sagt, at hun ville tage sig af hende. Inden Sara nåede så langt, havde en dyrlæge tilset hende, og vurderet, at hendes højre forben ikke kunne reddes, og måtte amputeres.


Jeg fulgte hende på facebook, og da Marie postede billeder efter hendes 2. operation, hvor man havde måtte fjerne den lille stump skulder hun havde tilbage, fordi hun hele tiden prøvede at støtte på et ben, der ikke var der - tænkte jeg, at det var på tide at tale med Christian.


Så gik en proces i gang med at adoptere hende, og vi blev endelig godkendt - blandt mange, der var interesserede i hende - og Christian måtte i oktober 2015 endnu en gang på en smuttur til Spanien for at hente en kasseret hund.


Vi VAR advaret! Hun er en en trebenet ORKAN! Også kaldet TriPod Hooligan! Utrolig fræk, meget kærlig, super sjov - og aner overhovedet ikke, at hun mangler et ben!


Hun er en irriterende lillesøster - og både Flick og Mulligan ELSKER hende, om end de viser det på ret forskellige måder.


Hun er også en Podenco - dog en anden type end Mulligan, og hun minder meget om en Faraohund.


Hun er Sara, hun er vores hooligan-prinsesse - og vi er vilde med hende.


GladeSnuder - HundemassageRikke Melton Ager

Egevej 19

3650 Ølstykke

Tel. 2247 1010

info@gladesnuder.dk

GladeSnuder på Facebook

CVR nr. 37585467