Mulligan - Podenco Andaluz

Mulligan


Mulligan er en Podenco Andaluz, og en kasseret jagthund fra Spanien. Vi ved ikke helt hvor gammel han er, men formentlig mellem 9 og 11 år.


Han sneg sig ind i vores liv, da Christian og jeg i december 2012 var på bryllupsrejse i Malaga - på en gård ude i skoven, tæt ved Malaga-søerne. Helt fredeligt og idyllisk. Da vi stod op den første morgen, fortalte ejeren af gården os, at en lille hund havde fundet vej til gården, og de nu havde givet den mad og en seng at sove i et lille vaskehus ved siden af, hvor vi boede. Blot indtil internatet kom for at hente den. De kunne desværre ikke beholde den, da der alt for ofte kom kasserede hunde til gården - og det var umuligt for familien at tage alle til sig.


Han var et lille udmagret skravl, med sår på krop og ører og temmelig bange. Alligevel skinnede det glade, legesyge sind igennem, og om aftenen lagde han sig til rette under vores terrassebord, mens vi sad og hyggede os.


Da vi stod op om morgenen havde han taget hynden fra Christians stol, og trukket hen foran vores dør - og der lå han og sov. For at gøre en lang og kompliceret historie kort - ja - så havde han jo valgt os, og vi har aldrig fortrudt, at vi kæmpede for at få ham hjem til Danmark. Christian hentede ham selv, og Mulligan flyttede til det kolde nord i januar 2013.


Han har stadig mentale mén af de forfærdelige ting han har været udsat for, men han er en skøn familiehund - og en rigtig øjenåbner i forhold til de spanske jagthundes forhold.


Mulligan er en sej lille sjæl, der hver eneste dag viser sin taknemmelighed over at have fået en fair chance i livet.

GladeSnuder - Hundemassage
Rikke Melton Ager

Egevej 19

3650 Ølstykke

Tel. 2247 1010

info@gladesnuder.dk

GladeSnuder på Facebook

CVR nr. 37585467