Flick - Dansk/Svensk Gårdhund

Flick


Flick er en dansk/svensk gårdhund, der blev født hos en dejlig børnefamilie på Falster den 14. september 2011.


Christian og jeg ledte efter en hundehvalp, og fandt Flick på YouTube. Han skilte sig ud ved at være kravlet langt væk fra den øvrige søskendeflok på 6 – på opdagelse – og vi vidste straks, at det var ham vi ville have.


Han er en fuldstændig fantastisk hund! Nysgerrig, fuld af gå-på-mod, meget kærlig og meget intelligent. Har ikke tal på, hvad han som hvalp har ødelagt af sko, bøger, planter og puder! Og da vi for nylig fik sat kamera på hundene, så vi kunne se hvad de lavede, når de var alene – opdagede vi, at han ikke gik af vejen for stadig at stjæle en sko eller to i ny og - selvom vi havde troet, at den skyldige var en anden.


Han har DAMP – og samtidig er han den største puttegøj, der absolut ikke ynder at stå tidligt op om morgenen. Han har vist sig som en omsorgsfuld og meget tålmodig ”storebror” for både Mulligan og Sara. Han er en ”gø-mikkel”, når der kommer gæster, og når vi går tur med snor på. 


Han elsker sine mennesker, og i øvrigt de fleste mennesker, når først de er set an og godkendt. Flick er en kæmpe stjerne – og han har afgørende betydning for, hvordan vores liv ser ud i dag.


Han er også sin mors SOULMATE <3


GladeSnuder - Hundemassage