Hvem er GladeSnuder

GladeSnuder - Hundemassage
Rikke

Jeg er 47 år, og bor i Ølstykke, sammen med min mand, Christian, og vores tre Snuder, Flick, Mulligan og Sara. Jeg er fra Jylland, har boet en årrække i Spanien, og 10 år på Amager. I sommeren 2014 flyttede vi til Ølstykke for at få en dejlig have og mere plads, så vores hunde, dengang Flick og Mulligan, kunne få lov at udfolde sig.


Jeg blev færdiguddannet hundemassør i november 2016, og færdiguddannet kraniosakral terapeut til hunde i april 2018. Jeg er uddannet og eksamineret ved dyrlæge Bente Iversen i Farum, og jeg kombinerer massage, akupressur og kraniosakral terapi mine behandlinger.


Jeg har deltaget i efteruddannelse om bindevævsmassage, kursus for at lære at rette skæve bækkener, kraniosakral terapi til hvalpe, løsnig af arvæv, myfacielle teknikker v/ Tove Due, udvidet kraniosakral terapi ryg/nakke v/ Helle Hoffmann og er i gang med en dyrehealer uddannelse hos AnimalHealer Academy.


Mit eksamensprojekt omhandlede hunde med patella luxation - løs knæskal - og jeg opnåede væsentlig bedring i hundenes almene tilstand, forbedret stabilitet og kropskontrol samt opbygning af muskelmasse, ved hjælp af fast massage og akupressur og lette øvelser som ejer nemt kunne udføre hjemme.


Jeg er de senere år begyndt at interessere mig meget for ”rescue”-hunde eller omplaceringshunde, helt generelt, men specifikt de titusindvis af jagthunde, hovedsagligt af racerne Galgo og Podenco, der hvert år kasseres i Spanien, når jægeren ikke længere har brug for dem.


Spanien er et land jeg elsker højt, og jeg har, som nævnt været bosiddende der i en årrække. Dengang anede jeg intet om disse smukke dyrs forfærdelige skæbne, og det er der stadig alt for mange der ikke gør – både i Spanien og i resten af verden. Derfor er det noget jeg gerne vil arbejde for at sætte fokus på. Der er desværre alt for mange dyr, der lider pga. menneskers uvidenhed og dårlige beslutninger, og dyrevelfærd af enhver art optager mig meget.


Vil du vide mere om mig – så bare spørg løs via fanen ”Kontakt”, på GladeSnuders facebookside eller på 2247 1010.