Hvem er GladeSnuder

Rikke

Jeg er 48 år, og bor i Ølstykke, sammen med min mand, Christian, og vores tre Snuder, Flick, Mulligan og Sara. Jeg er fra Jylland, har boet en årrække i Spanien, og 10 år på Amager. I sommeren 2014 flyttede vi til Ølstykke for at få en dejlig have og mere plads, så vores hunde, dengang Flick og Mulligan, kunne få lov at udfolde sig.


Jeg er uddannet hundemassør og kraniosakral terapeut ved dyrlæge Bente Iversen i hhv. 2016 og 2018, og jeg har arbejdet fuld tid i egen klinik i Ølstykke siden juni 2018. Jeg har siden min start på massøruddannelsen i vinteren 2015 oparbejdet en meget stor erfaring indenfor diverse manuel behandling af hunde, og senest - i august 2020 - er jeg blevet “Certified Practitioner” fra Animalhealer Academy v/ Charlotte Banff.


Jeg har deltaget i efteruddannelse om bindevævsmassage, kursus for at lære at rette skæve bækkener, myfacielle teknikker v/ Tove Due, kraniosakral terapi til hvalpe, løsning af arvæv - specifikt for steriliserede tæver, og udvidet kraniosakral terapi ryg & nakke v/ Helle Hoffmann.


Jeg anvender alle ovenstående teknikker i mine behandlinger, afhængig af hvad den pågældende hunds behov er på den pågældende dag.


Derudover laver jeg programmer til let genoptræning, genopbygning af muskelmasse og ugentlig holdtræning i Stabilitet & Kropskontrol/HundeFitness.


Jeg kan afhjælpe smerter og spændinger ved aldersbetingede og arveligt betingede problemer i bevægeapperatet som gigt, hoftedysplasi, albuedysplasi, patella luxation, halthed, stivhed i led og skævheder.


Herudover giver mine behandlinger din hund velvære og virker beroligende og afstressende ved feks. angst, nervøsitet, stress og traumer.


Skal din hund udstilles, kan jeg hjælpe med at korrigere toplinje, gang mv., og har du en konkurrencehund, kan jeg bl.a. hjælpe med bedre restitution og forebyggelse af skader.

Jeg laver også kurser i “Stabilitet & Kropskontrol til hjemmetræning”, “Velværemassage til egen hund”, og foredrag om hundemassage og kropskontrol - og jeg besøger gerne din lokale kreds, raceklub eller træningsklub.


Mit eksamensprojekt omhandlede hunde med patella luxation - løs knæskal - og jeg opnåede væsentlig bedring i hundenes almene tilstand, forbedret stabilitet og kropskontrol samt opbygning af muskelmasse, ved hjælp af fast massage og akupressur og lette øvelser som ejer nemt kunne udføre hjemme.


Jeg er de senere år begyndt at interessere mig meget for ”rescue”-hunde eller omplaceringshunde, helt generelt, men specifikt de titusindvis af jagthunde, hovedsagligt af racerne Galgo og Podenco, der hvert år kasseres i Spanien, når jægeren ikke længere har brug for dem.


Spanien er et land jeg elsker højt, og jeg har, som nævnt været bosiddende der i en årrække. Dengang anede jeg intet om disse smukke dyrs forfærdelige skæbne, og det er der stadig alt for mange der ikke gør – både i Spanien og i resten af verden. Derfor er det noget jeg gerne vil arbejde for at sætte fokus på. Der er desværre alt for mange dyr, der lider pga. menneskers uvidenhed og dårlige beslutninger, og dyrevelfærd af enhver art optager mig meget.


Vil du vide mere om mig – så bare spørg løs via fanen ”Kontakt”, på GladeSnuders facebookside eller på 2247 1010.


GladeSnuder - Hundemassage